Bådsalg

Her finder du de sejlbåde og motorsejlere vi formidler. Vi formidler bedre brugte både. Skal du have solgt din båd, så kontakt os for en uforbindende snak. Måske vi har en i vores kartotek der mangler din båd. Siden vil løbende blive opdateret, og har du nogen former for spørgsmål er du velkommen til at kontakte os på mail eller telefon, ligesom du også altid er velkommen i butikken.

Seacat 37

Pris: 429.000 kr.

Fin rummelig motorsejlere med god plads til hele familien. Indrettet med fin salon med masser af lys og mulighed for at styre båden samt for at følge sejlads og livet på havnen.Agter kahytten rummer en fin stor køje og skabe. Foran findes stort toilet og stort pantry samt fin forkahyt med køje og skabe. Der er et fint afterdæk med styreplads og stort "telt" over så man trygt kan nyde det selvom der skulle komme en byge.Båden er løbende vedligeholdt og er klar til sejlads. Teakdækket trænger til nye propper over skruer, men eller fint iorden.

Båden er let at manøvrere bl.a. med bovpropellen. Båden ligger i Struer og fremvises efter aftale.Båden ligger klar til sommerens togter, venter kun på en ny besætning.Båden ligger i Struer og komplet udstyrsliste fremsendes gerne.

Båden fremvises efter aftale.